Střeň
oficiální stránky obce
Odběr novinek mapa Kalendář Fotogalerie Kontakty Rezervace kurt Knihovna Hladinoměr Komáři GObec
mapový portál obce
perfect-Air

Změna velikosti písma

26. 4. Oto

Zítra: Jaroslav
Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Aktuality > Pozvání na Burzu práce a vzdělání v Olomouci dne 13.10.2022

Pozvání na Burzu práce a vzdělání v Olomouci dne 13.10.2022



Datum konání:
13.10.2022

Dne 13. 10. 2022 od 9.00 do 17.00 hodin proběhne v Olomouci, v pavilonu A Výstaviště Flora, jedna z pěti Burz práce a vzdělání v Olomouckém kraji 2022. Vstup i veškeré poradenství budou zdarma.

 

            Na burze v Olomouci se představí zhruba 40 významných zaměstnavatelů zejména z Olomoucka, Přerovska a Prostějovska (např. z odvětví strojírenství, elektrotechnika, stavebnictví, doprava, potravinářství a zdravotnictví), kterým dlouhodobě chybí kvalifikovaná pracovní síla. Ti přizvali k účasti téměř 30 středních a vysokých škol, o jejichž absolventy mají největší zájem.

 

            Burza je určena nejen nezaměstnaným a těm, kteří chtějí změnit práci, ale také čerstvým absolventům škol, stávajícím studentům, žákům ZŠ a jejich rodičům, tedy široké veřejnosti. Jejím hlavním cílem je, kromě aktuální nabídky práce, probudit a zvýšit zájem účastníků o profese, které jsou na trhu práce dlouhodobě nedostatkové. Na burze nebudou samozřejmě chybět ani zástupci Úřadu práce ČR.

 

            Zástupci ÚP poradí zájemcům, jak efektivně hledat práci, jak si vybrat vhodné povolání, rekvalifikaci, jakou zvolit školu či studijní obor. Pomohou jim s tvorbou životopisu nebo motivačních dopisů. Lidé se také dozvědí, o jaké profese je v kraji největší zájem. Zkrátka – zaměstnanci ÚP nabídnou návštěvníkům zdarma široké spektrum poradenských služeb určených všem, kteří se zajímají o své budoucí pracovní uplatnění.

 

ÚP ČR doporučuje zájemcům o práci, aby si s sebou vzali profesní životopis s kontaktními údaji a informacemi o získaném vzdělání a předchozí praxi.

 

Více informací na www.burzapav.cz.

Olomouc A4 new2.pdf

Seznam vystavovatelů.pdf

Doprovodný program.pdf

Olomouc A4 new2.jpg